Stiinta & Tehnologie

#one&co design #taiwan #diamond #htc

HTC achizitioneaza One&Company Design

HTC a anuntat achizitionarea companiei de lifestyle design One & Company Design din San Francisco.

One&Company Design este cunoscuta ca fiind una din cele mai premiate brand-uri de design lifestyle.

Ramane cu clientii vechi

One&Co isi va mentine numele si clientii si dupa fuzionarea cu HTC. Pe langa colaborarea cu HTC , One&Co a mai contribuit, prin experienta sa in design, in dezvoltarea mai   multor industrii precum incaltaminte, snowbord, ski, mobila, ambalaje, produse de uz casnic, ceasuri si multe altele.

"Designul unui obiect ne face sa-l iubim sau sa-l uram. Consideram ca introducerea unui design inovator in produsele HTC reprezinta o provocare inspirata si dinamica ce necesita o buna cunoastere a profilului consumatorului, creativitate, inovatie si capacitatea de a-si asuma riscuri: toate aceste calitati se regasesc la cei de la One&Co", a declarat Horace Luke, Chief Innovation Officer, HTC Corporation

Un nume cu grutate

One&Co este recunoscuta de comunitatea de design si afaceri, castigand astfel numeroase premii precum BusinessWeek/IDSA IDEA Awards, Good Design Awards, CES Innovation Awards si ID Magazine Awards.

"HTC si One&Co au colaborat pentru prima data in 2006 la crearea telefonului HTC Touch Diamond, un smartphone foarte bine cunoscut, cu o forma deosebita care combina utilizarea far precedent a designului material cu cel industrial ", a mai spus Horace Luke.

"One&Co este incantata sa imbine o abordare moderna cu focus pe utilizatori cu stilul HTC, pentru a crea impreuna produse competitive. Suntem bucurosi sa colaboram cu HTC pentru ca este o companie recunoscutapentru tehnologia de varf si inovatie, un brand de lifestyle la nivel mondial", a declarat Scott Croyle, partener One & Co.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea