Stiinta & Tehnologie

#htc magic #mobile world congress 2009 #google android #romania #vanzari

HTC a vandut un milion de terminale Magic

Planul de vanzare a un milion de terminale HTC Magic a fost dus la bun sfarsit cu succes.

HTC a reusit sa vanda pentru un milion de telefoane mobile Magic de la lansarea lui.

Din aprilie

Terminalul HTC Magic a fost lansat oficial in luna aprilie prin operatorul de telefonie mobila Vodafone. In luna iunie, CEO-ul companiei taiwaneze, Peter Chou, declara intr-un interviu ca se vor vinde cu siguranta un milion de unitati alte telefonului pana in luna august.

Se pare ca planul lui Chou a dat roade, iar in luna august compania a inregistrat vanzarile dorite. In aceelasi interviu, Peter Chou a mai declarat ca HTC doreste sa inceapa lucrul la smartphone-uri mid-range. Acestea vor deveni 50% din terminalele pe care compania doreste sa le lanseze pe piata din jumatatea anului 2009.

In Romania, HTC Magic poate fi achizitionat incepand din data de 10 august 2009 din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara.

Specificatii tehnice

HTC Magic masoara 117,7 x 55 x 13,7 mm si cantareste aproximativ 119 g. Are ecran de 3,2 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori, plus accelerometru si functia de recunoastere a scrisului.

Modelul are un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 Mhz, 192 MB memorie RAM si 512 MB memorie ROM si ruleaza sistemul de operare Android. Mesageria telefonului este cea standard, adica Magic suporta mesaje SMS, MMS, e-mail si mesaje instantanee.

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta foarte bine pentru ca suporta GPRS, EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps si Wi-Fi 802.11 b/g. Camera foto din dotare este 3 MP cu autofocus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea