Stiinta & Tehnologie

#service auto #masini #honda #honda jazz

Honda recheama in service 20 de masini Jazz

Hondra Trading Romania, importatorul marcii Honda in tara noastra, recheama in service 20 de masini jazz din cauza unor defectiuni la transmisie. In situatii exceptionale, aceste defectiuni pot duce la blocarea masinii in marsarier.

"Daca vehiculul este parcat cu levierul schimbatorului cutiei de viteze selectat in pozitia de mers inapoi (R) si masina se afla parcata in panta (in coborare) cu fata in jos, va aparea un cuplu mai mare la treapta de mers inapoi", a explicat Honda Trading Romania.

"Cand motorul va fi repornit si se va selecta pozitia netra (N) sau prima viteza, transmisia va selecta mersul inapoi inainte de decuplarea ambreiajului. Acest fapt poate cauza deformarea selectorului de mers inapoi inainte de a apasa pedala de ambreiaj. Daca selectorul de mers inapoi se va deforma, nu va mai putea functiona corect si vehiculul va ramane blocat in pozitia de mers inapoi chiar daca se va selecta pozitia neutra (N)", a precizat importatorul marcii nipone.

Rechemarea in service este gratuita si va consta in reprogramarea softului cutiei de transmisie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea