Stiinta & Tehnologie

#camioneta #ridgeline #honda

Honda recheama 76.000 de modele Ridgeline

Constructorul japonez a anuntat ca va rechema aproximativ 76.000 de camionete Ridgeline din cauza unor legaturi electrice care pot duce la aparitia unor incendii.

Interesant este faptul ca actiunea lui Honda are loc dupa ce, acum sase luni, NHTSA a investigat problema si a concluzionat ca nu este nevoie e o rechemare .

Practic, avem de-a face mai mult cu o autosesizare din partea niponilor, care i-a instiintat pe cei de la securitatea traficului din SUA ca este nevoie de o reintoarcere catre ateliere a lui Ridgeline. In urma investigatiei interne, asiaticii au determinat faptul ca este posibil ca soferul masinii sa loveasca accidental un panou plasat sub bord, provocand astfel un circuit, acesta rezultand, la randu-i, intr-un incendiu.

Totodata, Honda a ajuns la concluzia ca, in cazul unui asemenea scenariu, focul se va stinge foarte probabil singur; totusi, acesta nu a fost vazut ca un motiv pentru anularea rechemarii.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea