Stiinta & Tehnologie

#honda # lansare honda civic #civic sedan #honda civic sedan

Honda lanseaza in Romania noul Civic Sedan

Honda a lansat in Romania modelul Civic Sedan. Disponibil in patru culori (Polished Metal, Urban Titanium, Crystal Black Pearl siTaffeta White), Civic Sedan poate fi achizitionat in reteaua de dealeri Honda la un pret de pornire de 15,290 euro fara TVA (pret valabil pentru varianta 1.8 i-VTEC LS, cu 142 cai putere si transmisie manuala).

Honda Civic Sedan are caroserie cu structura de tip (Advanced Compatibility Engineering), care absoarbe si disperseaza energia impactului departe de sofer si pasageri, imbunatatind siguranta.

De asemenea, masina vine echipata cu ecran i-MID (Intelligent-Multi Information Display) prin care pot fi monitorizate toate informatiile si are functiile functiile Eco Assist si ECON. Aceste functii au rolul de a eficientiza consumul de combustibil si de a reduce nivelul emisiilor de CO2.

Din dotarea standard a noului Civic Sedan fac parte airbagurile multiple, sistemul Electronic Brakeforce Distribution (EBD - sistem electronic de distribuire a fortei de franare) si VSA. Modelul este echipat, de asemenea, si cu ABS (Anti-lock Braking System) pentru a mentine stabilitatea directionala si cu sistem Brake Assist (BA) ce imbunatateste forta de franare in caz de urgenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea