Stiinta & Tehnologie

#honda #accord #civic #recall #airbag

Honda anunta un recall de 400.000 de masini pentru un airbag defect

Honda a anuntat oficial ca va rechema in service peste 400.000 de unitati si Civic pentru o defectiune aparuta la sistemul de al airbagurilor.

Dupa ce Toyota se ingroapa tot mai adanc in -uri, un alt constructor japonez de renume ii calca pe urme. Este vorba despre Honda, care a anuntat la randul sau o pentru peste 400.000 de unitati Accord si Civic.

Modelele ar urma sa prezinte un eventual pericol din cauza airbagurilor care pot exploda involuntar . In astfel de situatii, bucati de plastic rezultate in urma exploziei ar putea rani sau chiar ucide pasagerii de pe locurile din fata. Constructorul japonez a recunoscut oficial ca au existat 12 incidente pana in prezent, dintre care unul soldat chiar cu un deces, insa a sustinut ca nu au mai existat plangeri de anul trecut.

Recall -ul, al treilea operat pentru acelasi defect, anuntat prima data in 2008, va afecta de modelele vandute in Statele Unite si Canada dar si unitati din Japonia, Mexic, Taiwan si Australia.

 

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea