Stiinta & Tehnologie

Honda Accord Tourer in detaliu

Cu ocazia lansarii oficiale a noului Accord sedan si tourer(wagon), in urma cu cateva luni la Salonul Auto de la Geneva, Honda a oferit si toate datele tehnice legate de acest nou model.

Cunoscut si sub denumirea de Acura TSX pentru Statele Unite, europeanul Accord urmeaza sa ajunga in vitrinele dealerilor inca de la inceputul acestei veri.

Fotografii cu noul Honda Accord Tourer si Sedan

Interiorul

Privind interiorul, gasim dotari uzuale pentru segmentul de piata precum sistemul de navigatie prin satelit sau portul USB insa, capacitatea portbagajului este cea mai mare din clasa sa. Pentru varinata tourer aceasta capacitate este de 406 litri fara a rabata bancheta spate. In traducere acesta este un spatiu suficient pentru a transporta patru geamantane suficient de mari. Atunci cand bancheta spate este rabatata beneficiati de inca 61 litri.

Siguranta

La capitolul siguranta, noul Accord beneficiaza de sisteme electronice precum VSA(Vehicle Stability Assist) si directie adaptiva. De asemenea Honda ofera si cateva sisteme de asistare a soferului precum Lane Keeping Assist System(LKAS), cruise control adaptiv(ACC) si Collision Mitigation Brake System(CMBS).

Honda ofera optional si un kit exterior precum Sportspack. Acesta este compus din patru elemente de caroserie ce inglobeaza spoilere fata-spate si grila radiatorului. Pachetul este intregit de jante din aliaj usor de 18 inch.

Honda Accord TourerMotorizari

Noua Honda Accord dispune de doua motorizari pe benzina de 2.0 litri i-VYEC ce dezvolta 156 CP si, respectiv 2.4 litri ce ofera 201 CP. Pentru iubitorii de diesel-uri Honda ofera o singura motorizare de 2.2 litri i-DTEC ce dezvolta 150 CP.

Toate motorizarile sunt legate standard la o cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte, in timp ce pentru motorizarile pe benzina optional se poate monta o cutie de viteze automata in 5 trepte si cu padele montate pe volan.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea