Stiinta & Tehnologie

HKC anunta lansarea lui W1000 si G1000

HKC Communication Limited, adica Hong Kong Communication a anuntat lansarea a doua modele de telefoane PDA cu SIM card dual.

Acest lucru nu este ceva iesti din comun, dar modele W1000 si G1000 sunt primele de acest gen care ruleaza Windows Mobile Professional. Cele doua modele au capabilitati de retea dubla ( GSM + CDMA ) sau Dual Standby (GSM +GSM).

Seria 1000

Dupa cum spune si numele, cele doua telefoane fac parte din seria "1000". W1000 este echipat doua sloturi de card SIM, unul GSM si unul CDMA. Totodata telefoanul pare sa fie dedicat segmentului business.

Modelul G1000 are doua sloturi de card SIM GSM, acest lucru facand disponibila comunicarea de date si voce intre doua retele GSM diferite.

Dar acestea sunt caracteristicile principale acest doua telefoane si W1000 si G1000 nu stiu doar atat. Modelele au un design curat si sunt foarte subtiri, "construite" in model "candybar".

Au cinectivitate Bluetooth cu A2DP pentru transfer de date si ecran de 2,8 inchi de rezolutie QVGA. Nu le lipseste nici camera foto care are 2 megapixeli cu functii de macro. Cele doua au media player incorporat, dar nu se stiu alte detalii referitoare la el.

Spatiu de stocare... mare

Una din cele mai frumoase vesti vine odata cu capacitatea de stocare care este standard de 4 GB si care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD, pentru ca celor noua nu le lipseste slotul aferent. In plus telefoanele functioneaza pe procesoare 200MHz Qualcomm de 256MB ROM si 64MB RAM.

WorldCard Mobile este softul pe care W1000 si G1000 il au pentru administrarea cartilor de vizita, iar suita Microsoft Office nu lipesete nici ea. Din pacate cele doua nu au conectivitate Wi-Fi sau receptor GPS, lucru care le trage in jos pe scara de functionalitate.

In prima "etapa" cele doua telefoane vor fi lansate doar in Hong Kong, dar sa speram ca pe viitor se vor gandi si la noi, restul de pe mapamond.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea