Stiinta & Tehnologie

Hipi-2300, un mobil versatil

CeBIT 2007, Hanovra - Paragon Wireless si-a inceput prima zi aici la CeBIT lansand un mobil dual mode GSM/VoWLAN de generatie urmatoare motorizat de Windows Mobile. Desi la prima vedere nu-ti fura ochii cu ceva deosebit, dupa ce am avut ocazia sa ne jucam putin cu el am ramas impresionati de versatilitatea acestui smartphone. Fara a avea pretentia ca este un super mobil, hipi-2300 indeplineste aproape toate dorintele unui utilizator “mediu”, principalul atuu fiind dat de tehnologia GSM/VoWLAN promovata de Paragon.

Aparatul este dotat cu o camera destul de modesta de 1,3 megapixeli, un player MP3/MP4 si un camcorder /recorder toate acestea oferind utilizatorului posibilitatea de a accesa internetul, asculta muzica sau sa-l foloseasca la fotografierea sau la vizionarea pozelor facute. Printre celelalte caracteristici tehnice se numara VoIP , FMC, numeroase aplicatii destinate internetului, streaming video si recording/ playback video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea