Stiinta & Tehnologie

#highscreen #zeus #android

Highscreen Zeus, cel mai nou smartphone cu Android

Compania Vobis Computer anunta lansarea unui nou telefon mobil care ruleaza sistemul de operare Android, modelul Highscreen Zeus .

Noul terminal este urmasul lui PP5420, primul dispozitiv lansat de producator in colectia Highscreen.

Specificatii tehnice

Highscreen Zeus este un slider care dispune de tastatura completa fizica QWERTY, masoara 110 x 55 x 15,1 mm si cantareste in jur de 125 de grame. Telefonul vine dotat cu un ecran cu diagonala de 3,2 inch cu rezolutie WQVGA de 240 x 400 pixeli.

Printre trasaturile mai aparte ale telefonului se numara si un serviciu de navigatie nou denumit iDA. Acesta a fost pus la dispozitie de compania producatoare Intrinsync din Canada si ofera navigare prin voce asemenea GPS-urilor traditionale. Totodata, Zeus vine cu hartile detaliate ale oraselor din Rusia prin serviciul Navteq . Highscreen Zeus are o camera foto destul de modesta, de 3 MP cu autofocus, dar fara flash. Altfel, dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android (nu se stie exact ce versiune) si este dotat cu un procesor Qualcomm MSM 7225 de 528 MHz si 256 MB memorie.

Alte detalii

Conectivitatea telefonului este ridicata, acesta avand de la USB, slot de 3,5 mm, Bluetooth 2.1 cu EDR, pana la GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA/HSUPA si WiFi 802.11 b/g. In plus, terminalul are receptor GPS incorporat cu functii aGPS.

Desi nu se cunoaste data oficiala a lansarii, se stie ca Highscreen Zeus va fi disponibil in Rusia la pretul de 13.990 ruble (in jur de 480 USD). Este posibil ca telefonul sa fie livrat numai pe piata ruseasca .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea