Stiinta & Tehnologie

#coreea #t*omnia #samsung omnia

Hibridul Samsung Omnia, numit T*Omnia

Compania coreeana Samsung lanseaza o versiune ceva mai diferita a terminalului deja cunoscut de multi, i900 Omnia .

Numit T*Omnia , telefonul va fi disponibil doar pe piata coreeana.

Specificatii tehnice usor diferite

Versiunea noua de Omnia vine cu un ecran ceva mai mare, de 3,3 inch, fata de cel original de 3,2 pe care Omnia european il are. Totodata, odata cu schimbarea ecranului, Omnia si-a schimbat si dimensiunile.

Astfel, telefonul Samsung T*Omnia este ceva mai mare decat originalul care masura 115,2 x 58,1 x 13,6 mm. Rezolutie ecranului noii versiuni este si ea schimbata, acum fiind mai mare, iar terminalului i s-a adaugat un tuner TV DMB, adica posibilitatea de a urmari programe TV digitale.

Totodata, Samsung T*Omnia vine cu tehnologia audio proprietara Samsung, numita DNSe. T*Omnia va fi disponibil in doua variante, modelul SCH-M490 care are 4 GB memorie interna, in timp ce Samsung SCH-M495 are 16 GB spatiu de stocare.

Ca si originalul

Asemenea primul model de Omnia si cel coreean ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1 si este un terminal quad-band GSM cu suport HSDPA. Telefonul are o  camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping si posibilitatea de capturi foto in mod panoramic.

Originalul Samsung i900 Omnia are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM si versiuni de 8 GB si 16 GB cu slot de card microSD pentru marirea spatiului de stocare. La capitolul conectivitate Omnia are de la GPRS si EDGE la 3G si HSDPA, adica 7,2 Mbps si Wi-Fi-ul, plus Bluetooth si USB.

Totodata, terminalului are si receptor GPS cu functii aGPS. Pentru navigarile pe internet, Samsung Omnia dispune de browser-ul Opera Mini , care vine preinstalat sau Internet Explorer, browser-ul standard care vine cu Windows Mobile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea