Stiinta & Tehnologie

#sisteme de interfonie #masuri securitate #interfon

Helinick.ro – Masuri de securitate prin montarea sistemelor de interfonie performante

Conceptele de interfonie si videointerfonie reprezinta solutii flexibile pentru interior si exterior, manevrarea aparaturii implicate de aceste sisteme fiind extrem de facila. Instalarea unor sisteme de interfonie are ca scop obtinerea beneficiilor asigurate de controlul accesului in cladiri – blocarea si deblocarea intrarii, comunicarea rapida cu interiorul / exteriorul si accesul video (in cazul sistemelor de videointerfonie).

Solutii moderne de la Helinick.ro - Sisteme de comunicatii audio si video pentru aplicatii diverse

Categoria sistemelor de interfonie este recomanda pentru numeroase aplicatii, fiind o masura care se impune pentru spatiile rezidentiale, sediilor de firma si birouri sau institutii. Sistemele de interfonie functioneaza fie cu cartela, cheie sau in cazul celor mai avansate echipamente cu cod de acces.

Compania Helinick implementeaza sisteme performante de interfonie si videointerfonie, pentru spatii de mari dimensiuni (fabrici, hale industriale, cladiri de birouri, companii, institutii), dar si pentru obiective de dimensiuni medii si mici, precum anumite spatii publice sau rezidentiale.

Cum functioneaza aceste sisteme instalate de specialistii Helinick?

Principalul scop al instalarii acestui tip de aparatura de comunicare este acela de a monitoriza si controla accesul in cladire: accesul este posibil prin utilizarea unei cartele sau printr-o conversatie intre cele doua persoane aflate in interior si exterior, iar in cazul videointerfoanelor, persoanele pot fi si identificate de proprietari sau personalul aflat in interiorul unei institutii.

Ce facilitati genereaza montarea sistemelor de interfonie?

Orice sistem de interfonie sau videointerfonie reprezinta o masura importante pentru controlarea accesului intr-o anumita cladire, insa instalarea acestui tip de aparatura aduce urmatoarele beneficii:

  • Posibilitatea de a controla sistemul de inchidere electric al usilor/portilor;
  • Posibilitatea de a comunica verbal;
  • Acces limitat prin accesul exclusiv prin cod de acces, cartele sau chei, in functie de tipul de aparat de interfonie selectat;
  • Optiunea de a avea vizibilitate pe timp de noapte – In cazul sistemelor de videointerfonie.

Masuri esentiale pentru securizarea cladirilor - Instalarea de sisteme de interfonie si videointerfonie

Prin varietatea asigurata de sistemele de interfonie si videointerfonie, acest tip de aparate aduc o nota moderna cladirilor unde sunt instalate, fiind facil de integrat in orice spatiu si genereaza siguranta, confort pentru toti utilizatorii acestor sisteme.

Compania Helinick este recunoscuta pentru solutiile electronice moderne implementate prin produse variate – comunicatii, securitate, siguranta – precum si pentru serviciile indreptate catre clienti pe care le ofera, pentru a mentine o colaborare eficienta.

Astfel, reprezentantii Helinick asigura:

  • Consultanta gratuita - Preluarea comenzilor, analiza si verificarea spatiului in care vor fi integrate echipamentele;
  • Alegerea sistemelor de interfonie potrivite si proiectarea lucrarii solicitate de clienti;
  • Instalarea propriu-zisa, realizata de echipele Helinick, implementarea si oferirea instructiunilor de utilizarea;
  • Mentenanta si reparatii - Verificari periodice, inlocuirea elementelor defecte reparatii etc.

Aplicatia de baza a acestor sisteme de interfonie consta in blocarea si deblocarea intrarii

Cladirile care sunt prevazute cu aceste sisteme integrate sunt mai sigure, accesul fiind limitat doar la rezidenti, angajati, servicii postale sau de curierat, clienti ai companiilor si alte persoane avizate pentru a primi acces.

Prin urmare, securizarea cladirilor este prima functie pe care o asigura aceste sisteme, pe langa confortul beneficiarilor si aspectele legate de monitorizarea activitatii interioare.

Sisteme de interfonie si videointerfonie sunt o parte componenta a cladirilor transformate in cladiri inteligente, creandu-se legaturi intre nivelurile unei astfel de cladiri, prin acces facil pentru persoanele autorizate.

Date de contact

Serviciile si produsele Helinick pot fi vizualizate prin accesarea platformei online: //www.helinick.ro/

Pentru a cere o oferta sau pentru obtinerea anumitor informatii suplimentare, puteti contacta unul dintre reprezentantii Helinick.

  • 021.404.44.44
  • 0745.394.665 (numar disponibil si pentru urgente)
  • E-mail: office@helinick.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea