Stiinta & Tehnologie

HAT Romania lanseaza smartphone-ul Samsung i780

Iata ca cei de la HAT mai fac o lansare pe meleagurile noastre mioritice si anunta noul smartphone de la Samsung, modelul i780 Mirage .

Cand vine vorba de smartphone-uri stim exact unde tinteste acest telefon si anume clasa business. Masurand 115,9 x 61,3 x 12,9 mm, terminalul are un ecran sensibil la atingere ce permite vizualizare landscape si care masoara 2,55 inchi cu rezolutie de 320 x 320 pixeli.

Windows "ruleaza"

Samsung SGH - i780 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional si bineinteles ca are incorporata si suita Office Mobile care te lasa sa vizualizezi documente in Excel, PowerPoint , Word si Outlook.

Dotat cu "Optical Mouse", o inovatie Samsung, telefonul ofera utilizatorului posibilitatea de a controla cursorul de pe ecranul telefonului cu ajutorul joystick-ului aflat pe tastatura QWERTY completa. Nu ii lipseste nici functia Push e-mail, iar Windows Mobile Messenger vine preinstalat.

Partea si mai frumoasa vine la capitolul conectivitate. Lui Samsung SGH-i780 nu ii lipseste Wi-Fi-ul, HSDPA (cu viteza de download de pana la 3,6 Mbps si upload de 384 kbps), pentru transferul de date Bluetooth 2.0 cu EDR si USB 2.0 de mare viteza. De asemenea, receptorul de GPS incorporat este nelipsit in cazul lui Samsung Mirage, oferind mobilitate utilizatorului.

Multimedia mai modest

Smartphone-ul Mirage are incorporata o camera de 2 megapixeli, dar numai cu zoom digital 2x si o camera secundara de rezolutie VGA pentru videoconferinte .

Experienta multimedia este completata de Windows Media Audio, cu MP3 player incorporat pentru redarea formatelor audio ca AAC, AAC+, eAAC+, OGG, AMR, MP3, WMA si WAV, plus Windows Media Video ce poate reda formate MPEG 4, H.263, H.265). Spatiul de stocare este de doar 150 MB, dar terminalul are slot de card microSD.

Daca esti interesat, telefonul este disponibil pe piata autohtona la un pret estimat de 1850 RON prin HAT Romania.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea