Stiinta & Tehnologie

HAT Group lanseaza Samsung SGH-I550 in Romania

Fanii Samsung au inca un motiv de bucurie, pentru ca HAT Group le face o surpriza odata cu lansarea in Romania a modelului Samsung SGH-I550.

Modelul SGH-I550 se incadreaza in clasa de smartphone-uri, dar poate fi folosit de oricare dintre noi. Telefonul functioneaza pe sistemul de operare Symbian 9.2 si foto , pe care acest model o are de 3,2 megapixeli cu flash LED si cu posibilitate de inregistrare si redare video in formate MPEG4 si H.263.

HSDPA = 3,6 Mbps

Playerul muzical incorporat poate reda mai multe formate audio, precum MP3, AAC, AAC+, e-AAC+ si WMA. Daca te-ai plictisit de muzica din dotare poti asculta radioul, trasatura care nu ii lipseste lui I550.

Dar nu ne oprim aici pentru ca acest model vine cu o surpriza si anume conectivitatea HSDPA. Mai pe scurt, mailurile si paginile web se vor incarca la viteze de 3,6 Mbps. Transferul de date se va face prin nelipsitul Bluetooth cu A2DP si USB 2.0.

Memoria lui I550 nu este cea mai mare, doar 150 MB, dar poate fi suplimentata de un card microSD. Pentru ca este totusi un terminal business , modelul suporta o suita Office, vizualizarea documentelor facandu-se cu Quick Office si Adobe Reader .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea