Stiinta & Tehnologie

#romania #electronic arts #mobile #joc #harry potter si printul semipur #wingardium leviosa

Harry Potter si Printul Semipur, jocul pentru mobile, ajunge in Romania

Electronic Arts Mobile a lansat in Romania jocul mobil Harry Potter si Printul Semipur.

Jocul este adaptarea celui de-al saselea roman Harry Potter si a fost prezentat fanilor odata cu productia hollywoodiana care ruleaza acum pe ecranele romanesti.

Povestea jocului

In al saselea an al lui Harry la Hogwarts, jucatorul va avea parte de un mixt de dueluri in vrajitorie, activitati de fierbere a potiunilor si complicatii sentimentale.

Fiecare capitol al jocului este insosit de mini-jocuri optionale. Jocurile din curtea scolii precum Exploding Cards si Gobstones ofera o delectare in cadrul jocului principal. Utilizatorul va trebui sa isi testeze abilitatile magice in timp ce avanseaza prin Hogwarts, The Burrow si pestera Horcrux.

Actiune

Asemenea filmului, in jocul pentru mobile totul este presarat cu magie. Jucatorul poate face vraji asupra mai multor obiecte. Totodata, se pot folosi aceleasi magii ca si in film, ca de exemplu wingardium leviosa care lasa magicianul sa ridici obiectele in aer si sa le misti la discretie.

Jocul Harry Potter and The Half Blood Prince este dezvoltat de aceeasi echipa care se mandreste cu recentele jocuri mobile Star Trek si X-Men de la Origini: Wolverine, adaptari dupa celebrele filme. Harry Potter and the half blood prince este disponibil spre descarcare pe Orange World si Vodafone Live !.

Harry Potter and the Half Blood Prince - trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea