Stiinta & Tehnologie

Hands-On Mobile lanseaza The Incredible Hulk

Cand vine vorba de eroii Marvel , exista foarte putine persoane care nu stiu despre ce este vorba. De la Superman sau Spiderman, pana la Batman sau Flash, fiecare dintre noi a fost captat de unul la un moment dat in viata.

Dar iata ca de data aceasta un erou ceva mai nonconformist isi face loc pe telefoanele mobile. Este vorba de Hulk , creatura verde care se va dezlatuit pe dispozitivele noastre in curand cu ajutorul celor de la Hands-On Mobile.

Film american

Bineinteles ca acest joc are si un scop, este unul din mijloacele de promovare a peliculei " The Incredible Hulk ", care si-a avut premiera la americani vinerea trecuta pe data de 13 iunie. Dar spre fericirea noastra acest joc va fi disponibil pe plan global.

"Hulk este un personaj indragit de multi si am lucrat mult cu Marvel pentru a crea un joc pentru dispozitivele mobile care sa ramana fidel originii sale. Asa cum am vazut ca utilizatorii l-au primit cu bratele deschise pe IronMan, speram ca Incredible Hulk sa aiba aceeasi audienta, mai ales ca toata lumea se astepta la un joc pentru telefoanele mobile odata ce filmul a fost lansat in cinematografe", declara David White, CEO al Hands-On Mobile.

Tare ca fierul...

OK, situatia este clara! Dar la ce te poti astepta de la un joc cu Hulk? Pai e destul de simplu. Ce stie sa faca Hulk? Sa sparga, rupa si distruge. Ca jucator vei intra in pielea lui si asa ca in benzile desenate sau ca in film, vei aruncat cu masini in inamici, vei sparge ziduri, te vei feri de rachete, ca cireasa de pe tort sa fie reprezentata de The Abomination, testul tau final.

Intre timp mai trebuie sa iti pui putin mintea la contributie si sa gasesti o cura pentru "boala" ta, pentru ca nu vrei sa ramai intodeauna Hulk.

"Aceasta vara este una nemaipomenita pentru Marvel si suntem incantati sa lucram cu Hands-On Mobile pentru creearea acestui joc care se adauga colectiei noastre, alaturi de Iron Man. Asa cum am vazut din experienta anterioara, cea cu IronMan, fanii sunt nerabadatori sa continue aventura si sa interactioneze cu eroii lor preferati, iar jocurile pentru telefoane mobile sunt ideale", a adaugat Simon Philips, presedintele Marvel International.

Jocul a fost lansat oficial vineri, 13 iunie 2008 si poate fi descarcat de pe site-ul celor de la Marvel, www.MarvelMobile.com, contra unei sume de bani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea