Stiinta & Tehnologie

#cristal de safir #titaniu #aur #mobil #telefon de lux #barbat #femeie #albastru #rosu #ultramarine gold #lady gold #gresso

Gresso lanseaza colectiile Lady Gold si Ultramarine Gold

Compania producatoare de telefoane de lux, Gresso, a anuntat oficial lansare a doua noi linii de terminale, Lady gold si Ultramarine Gold.

Reprezentantii companiei declara ca noile colectii au luat nastere dupa ce seria Lady Diamond a avut un succes neasteptat.

Gresso Lady Gold

Colectia Gresso Lady Gold este foarte asemanatoare cu Lady Diamond. Terminalele vor avea toate culoarea rosie si vor fi confectionate din materiale scumpe, aur, titaniu sau cristale de safir.

Toate modelele masora 119,5 x 48 x 14 mm, cantaresc 150 g si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar o versiune mai veche, 6.0. Telefoanele mai suporta si conectivitate Bluetooth, dar numai versiunea 1.2, au atat USB, cat si microUSB. Ecranul confectionat din cristale de safir, cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 65.000 de culori. Nu le lipseste nici camera foto de 2 MP si player-ul muzical cu suport pentru un singur format, MP3. Colectia va contine 15 telefoane, iar pretul lor va fi mai mic decat al terminalelor din seria Lady Diamond, adica doar 4.800 euro.

Gresso ultramarine gold

Colectia Gresso Ultramarine Gold este si ea foarte asemanatoare cu Lady Diamond. Terminalele vor avea toate culoarea albastra si sunt dedicate segmentului masculin.  Materiale folosite la construirea unui telefon sunt aur, titaniu, cristale de safir si ceramica.

Toate modelele colectiei masora 119,5 x 48 x 14 mm, cantaresc 150 g si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, versiunea 6.0. Telefoanele mai suporta si conectivitate Bluetooth, de versiune 1.2, au USB, microUSB si 2 GB memorie interna.

Ecranul este din cristale de safir, are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 65.000 de culori. Modelele dispune de camera foto de 2 MP si player muzical cu suport pentru formate MP3. Asemenea colectiei Gresso Lady Gold, Ultramarine va dispune de o serie limitata de 15 telefoane, iar pretul lor este tot de 4.800 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea