Stiinta & Tehnologie

Gresso lanseaza colectia White Diamonds

Numele de Gresso nu ar trebui sa fie fara nici o rezonanta, pentru ca el s-a mai aflat in stirile noastre de cateva ori. Totusi, pentru cei care nu stiu, Gresso este o companie ce dezvolta terminale de lux.

Bineinteles ca Gresso stie ce sa faca si de aceasta data si dezvaluie lumii, noua colectie de telefoane de lux numita Avantgarde White Diamonds. Nu te-ai prins? Telefoanele acestea nu sunt de buzunarul nostru.

Diamante albe

Pana acum Gresso si-a facut cunoscute terminalele Luna si Sol, colectia Black Diamond , ca mai apoi Luna Steel si Sol Steel sa fie lansate in luna martie a acestui an. Dar compania de origine ruseasca nu se lasa si mai lanseaza cateva telefoane, de data aceasta doua, Gresso White Diamonds si Gresso Royal White Diamonds.

Telefoanele din colectia White Diamonds au un invelis fabricat din lemn negru african vechi de 200 de ani, piele si decorati din aur. Ecranele celor doua telefoane sunt acoperite cu 42 sticla de cristale de safir de 42 karate.

Materialele scumpe nu se opresc aici. Tastatura este fabricata din aur de 18 karate, iar numerele de pe butoane sunt gravate cu laserul cu cifre romane. Aceasta din urma pare sa fie deja o "semnatura" a celor de la Gresso, pe care o aplica telefoanelor lor.

Cel mai scump

Telefoanele din colectia Gresso Royal White Diamonds sunt cele mai scumpe fabricate de companie si se vor fabrica doar 200 de dispozitive. Butoanele telefoanelor fabricate din aur de 23 de karate mai sunt "batute" cu diamante albe de 2,53 de karate.

Totusi, pana acum nu am spus nimic de specificatiile tehnice. Telefoanele functioneaza in retea tri-band GSM, au ecran cu 65.000 de culori cu rezolutie QVGA, slot pentru card microSD si camera de 2 megapixeli. Spre surprinderea mea, telefoanele ruleaza Windows Mobile 6 Standard so masoara 119,5 x 48 x 14 mm.

Un telefon din gama White Diamonds va costa 9000 de euro, iar unul din gama Gresso Royal White Diamond va costa 33.000 de euro. Dupa cum am spus mai devreme... Nu sunt de buzunarele noastre.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea