Stiinta & Tehnologie

Gratuit: telefon telecomanda si dispozitiv de localizare

Doi studenţi din Romania sparg piaţa mondială cu un sistem de localizare , vizualizare şi comunicare gratuit, prin intermediul telefonului mobil şi al calculatorului. Firme importante din străinătate i-au contactat deja pentru preluarea programului inovator al tinerilor dar ace ştia îşi doresc un produs Made în Romania.

Tinerii, specialiştii în domeniul tehnologiei informaţiei, prezenţi în tab ăra naţională Forum IT de la Izvorul Mureşului au amuţit publicul spectator , cand au prezentat invenţia, în premieră mondială.

Practic, cu ajutorul sistemelor Mobile Tracking şi Streaming, orice utilizator de telefon mobil cu Windows, poate localiza şi supraveghea oricand prieteni, rude, angajaţi şi chiar şi hoţii care încearcă să intre prin efracţie în locuinţă. Facilităţile sunt funcţionale oriunde în ţară sau chiar în lume, dacă au sisteme compatibile.

Sistemul este acum oferit gratuit de către inventatorii acestuia, iar dacă se va trece la distribuţia pe scară largă, costurile vor fi mult mai mici decat orice alt operator de telefonie mobilă existent pe piaţă

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea