Stiinta & Tehnologie

#google #android

Google vrea sa ofere ziare si reviste utilizatorilor de telefoane Android

Google vrea sa creeze un "stand de ziare " virtual pentru sistemul de operare Android, prin care sa ofere utilizatorilor acces la cele mai vandute publicatii .

Google a inceput deja discutiile cu Time Warner, Conde Nast si Hearst, trei dintre cele mai mari trusturi de presa din SUA.

Apple si Amazon au dezvoltat platforme de vanzare asemanatoare, in care primesc 30% dintre veniturile obtinute in urma vanzarilor digitale. Pentru a concura pe aceasta piata, Google ar putea cere un procent mai mic din incasari, potrivit mobilissimo.ro.

Utilizatorii telefoanelor Android ar putea astfel cumpara in curand ziare si reviste in format digital , pentru toate gadgeturile care ruleaza acest sistem de operare.

Compania Apple a anuntat de curand cateva schimbari in magazinul online iTunes, care sa imbunatateasca modalitatea prin care utilizatorii au acces la continut editorial .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea