Stiinta & Tehnologie

#smartphone google #google #smartphone #Google Nexus 4

Google Nexus 4 este pe val: stocul initial a fost epuizat aproape instant

Lansarea noului Google Nexus 4 in magazinul Play Store a fost un succes pentru Google si LG. Stocul initial de telefoane a fost epuizat in mai putin de o ora in Marea Britanie, SUA si Australia.

Noul smartphone Google Nexus 4, produs de LG, este deja un succes in primele trei tari in care a fost lansat. Alaturi de telefonul LG Nexus 4, si tableta Google Nexus 10 a inregistrat vanzari foarte rapide.

In SUA, Google Nexus 4 s-a vandut complet in doar 24 de minute, datorita pretului sau foarte tentant, de numai 299 dolari sau 349 dolari fara abonament, scrie GSMArena.com.

Google Nexus 4 este disponibil in doua variante: cu spatiu de stocare de 8 GB sau de 16 GB. Specificatiile smartphone-ului LG Nexus 4 sunt cu adevarat impresionante avand in vedere pretul: ecran de 4,7 inci cu rezolutie 1280x768, procesor quad-core 1,5 GHz, memorie RAM de 2 GB si camera de 8 MP, ce poate filma video full HD 1080p.

Noul Google Nexus 4 ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android: 4.2 Jelly Bean.

Sursa foto: Mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea