Stiinta & Tehnologie

#google #documente #app store

Google lanseaza App Store pentru documente

Compania Google, condusa de Larry Page si Sergey Brin, a anuntat ieri ca urmeaza sa lanseze un nou serviciu. Este vorba despre o piata online pentru aplicatiile de gradul 3 ale Google Drive.

Aplicatiile, pe care Google le numeste add-ons (programe complementare) sunt disponibile pentru utilizatorii Google Drive in categoriile Docs (Documente) si Sheets (Foi), platforma online gratuita care permite procesarea cuvintelor si a tabelelor sau a altor grafice asemanatoare.

Aceste programe complementare create de dezvoltatori tertiari permit utilizatorilor sa faca o multitudine de lucruri, cum ar fi semnarea documentelor, crearea unor template-uri pentru email sau adaugarea etichetelor in documente si tabele.

Mai mult de atat, Google pune la dispozitia utilizatorilor serviciul EasyBib, care le permite crearea cu usurinta a bibliografiilor prin cautarea surselor pe web, alegerea unui stil si inserarea unei bibliografii formatate fara parasirea documentului.

Sursa foto: deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea