Stiinta & Tehnologie

# cursuri gomag #Gomag # cursuri online

Gomag lanseaza aplicatia Cursuri Online pentru creatorii de produse digitale premium

Procentul produselor digitale vandute pe parcursul ultimilor ani, la nivel global, este in continua crestere. Vorbim despre materiale PDF, cursuri video, masterclass, workshop-uri si sesiuni inregistrate achizitionate in scop educativ.

Gomag vine in intampinarea nevoilor exprimate de creatorii de continut digital premium cu o noua aplicatie, nativa in platforma de comert electronic.

Aplicatia Cursuri Online ofera posibilitatea oricarui creator de produse digitale sa isi deschida un magazin online specializat pe aceasta nisa. Noua aplicatie este accesibila gratuit pentru orice posesor de abonament Gomag.

Cum functioneaza aplicatia Cursuri Online?

Aplicatia Gomag Cursuri Online functioneaza la fel de simplu ca un plugin obisnuit, fara a fi nevoie sa il instalezi manual.

Odata ce aceasta este activata in Gomag Apps (magazinul de aplicatii al platformei), in sectiunea “adaugare produs” apare optiunea noua “produs digital”. Adaugarea propriu-zisa se face exact la fel ca pentru un produs fizic, cu exceptia zonei de incarcare a continutului digital.

Acum, in sectiunea “Continut digital” poti sa adaugi paginile cursului digital, sa le ordonezi si sa le optimizezi inclusiv cu un editor avansat, care iti permite sa afisezi, de exemplu, produse upsell/cross-sell in interiorul lectiilor, formulare de cerere a unei recenzii, continut text, cronometre etc.

Tot din aceasta sectiune poti adauga un buton de descarcare al unuia sau mai multor materiale PDF: ghiduri, cataloage, prezentari, foi de lucru, checklists etc.

Daca adaugi continut video, acesta poate fi incarcat pe baza link-urilor preluate din YouTube sau Vimeo.

Odata achizitionate, cursurile si produsele digitale pot fi accesate exclusiv din contul de client, odata ce acesta este logat.

Pentru cine este aplicatia Gomag Cursuri Online?

Se observa un interes din ce in ce mai crescut in zona creatorilor de produse digitale premium: traineri, autori, bloggeri, influenceri, consultanti etc.

Aplicatia Gomag a fost creata pentru acesti specialisti, dar si pentru proprietarii de magazine online cu produse fizice, care vor sa isi completeze sau sa isi diferentieze ofertele adaugand materiale digitale relevante.

De exemplu, magazinele care vand remedii naturale sau alimente vegane - asadar, pentru un anume stil de viata - pot suplimenta oferta magazinului cu programe de mindfulness sau lifestyle, sub forma unor cursuri video inregistrate / live.

Aplicatia Cursuri Online reprezinta un atu tehnologic simplu si accesibil prin care sa iti pui produsele digitale premium la indemana clientilor, folosind in acelasi timp intregul arsenal disponibil intr-o platforma pregatita exact pentru vanzarile online.

Vrei sa testezi si sa folosesti cat mai repede aplicatia Cursuri Online? Deschide un demo Gomag gratuit si pregateste-ti magazinul de lansare, chiar din perioada de test.

Vanzarea de produse digitale premium e acum mai simpla decat iti vine sa crezi!

Despre creatorii aplicatiei Cursuri Online

Gomag este o platforma eCommerce de tip SaaS, ce poate fi inchiriata pe baza unui abonament si pe care se dezvolta peste 2500 de magazine online, din diferite nise. Platforma se diferentiaza prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si +150 de aplicatii presetate.

De-a lungul timpului, echipa a creat si Academia de eCommerce Gomag - centru de materiale digitale pentru antreprenorii romani, board game-ul GoFunnel, precum si o multime de resurse pentru educarea pietei de eCommerce: podcastul Doza de eCommerce, evenimente, webinarii si continut in multiple forme.

FOTO: gomag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea