Stiinta & Tehnologie

"Gmail For Mobile", gratuit şi în Romania

“ Gmail For Mobile ” este noul serviciu gratuit pus la dispoziţia romanilor de către Google, informează SmartFinancial. Începand cu 10 octombrie, utilizatorii de telefonie mobilă din Romania vor pute să păstreze legătura cu prietenii şi prin intermediul acestui serviciu. Pentru a accesa Gmail , “utilizatorii trebuie să tasteze www.gmail.com prin browser-ul de web de pe telefonul lor mobil şi îşi pot deschide contul de Gmail la fel cum ar proceda de pe web. Pentru că fiecare dispozitiv mobil este diferit, Gmail optimizează în mod automat interfaţa care se bazează pe telefon”, informează un comunicat de presă citat de SmartFinancial.

Utilizatorii pot să vizioneze fotografii şi documente ataşate sau să răspundă printr-un apel celor al căror numar de telefon este stocat în contul lor de Gmail. Într-o primă fază, acest serviciu a fost lansat cu o interfaţă destinată pentru 10 limbi în iunie 2006. Această a doua frază va fi destinată pentru alte 22 de limbi, printer care şi romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea