Stiinta & Tehnologie

#2010 #china #milion de masini #vanzari #gm

GM a vandut un milion de masini in China de la inceputul anului 2010

GM a reusit sa vanda un milion de unitati in China in primele cinci luni ale acestui an si doreste sa vanda inca un milion pana la sfarsitul anului.

Americanii de la General Motors au anuntat ca au vandut vehiculul cu numarul 1 milion pe anul 2010 in China. Reusita americanilor este considerata a fi un nou hotar pentru compania din Detroit, dar si pentru chinezi.

Realizarea din acest an a fost obtinuta in doar cinci luni, iar tinta de un milion de vehicule pe an fusese stabilita in urma cu trei ani pentru un an intreg. Tocmai de aceea, cei de la GM au anuntat ca vor sa vanda inca un milion de vehicule in China pana la sfarsitul acestui an.

In 2009, General Motors a vandut 2.08 milioane de unitati in Statele Unite ale Americii si 1.8 milioane in China. In timp ce vanzarile din 2010 par sa creasca pentru GM, China a surclasat piata din Statele Unite ale Americii in decursul acestui an.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea