Stiinta & Tehnologie

GluMobile si SEGA realizeaza jocul Beijing 2008

Se pare ca jocurile olimpice de la Beijing din acest an incep sa faca tot mai multa valva in randurile "muritorilor".

Daca zilele trecuta Samsung si Vodafone Romania si-au inceput o campanie pentru Beijing, in care cumparatorii unui anumit telefon mobil intra in tombola pentru o calatorie la Beijing la jocurile olimpice, azi avea de-a face cu altceva.

Echipa GluMobile si SEGA

GluMobile nu sunt pentru prima oara in stirile noastre, compania fondata in 2001, fiind una dintre cele mai mari de distribuire de jocuri pentru dispozitivele mobile. Dar cand auzim de SEGA lucrurile stau altfel, aceasta companie fiind cunoscuta de multi ani, fiind printre cele mai mari companii de dezvoltare de jocuri in general.

Iata ca cele doua nume fac echipa; SEGA va dezvolta jocul numit Beijing 2008 pentru telefoane mobile, iar GluMobile il va distribui. Titlul promite sa aiba o grafica buna si sa le dea sansa utilizatorilor sa "guste din spiritul olimpic". Nu vor lipsi intrecerile olimpice atat pentru incepatori cat si pentru jucatorii mai experimentati.

Taberele fericite

"Suntem fericiti ca putem sa distribuim jocul oficial al Olimpiadei de la Beijing pentru telefoanele mobile. Acest titlu este un motiv de mandrie pentru noi mai ales ca este realizat de SEGA", declara Frank Keeling, Managing Director of Publishing de la GluMobile.

Se pare ca colaborarea dintre cele doua companii se datoreaza rezultatului altor asocieri care au dat roade bune pentru ambele parti. Jocul va fi lansat pe plan mondial asa ca sunt mari sanse sa apara si la noi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea