Stiinta & Tehnologie

Glu Mobile va lansa jocuri noi pentru telefoanele mobile

continua sa iasa la suprafata cand vine vorba de jocuri pentru telefoanele mobile, asa ca nu e de mirare ca aceasta companie si-a anuntat intentia de a scoate pe piata jocuri noi.

Recent compania si-a facut publice planurile in materie de jocuri ce se vor desfasura din a doua jumatate a acestui an. Pana acum Glu Mobile nu se poate plange, lansarile lor fiind de mare succes.

De la Codemasters, la Sega si Konami la PlayFirst

Daca Colin McRae DiRT si LMA Manager 2008 de la Codemasters, de la Konami, Sonic Dash de la Sega, Diner Dash 2 de la PlayFirst si originalul Glu Mobile IP, Crosspix nu au fost de ajuns, nu-i nimic, treaba se rezolva foarte repede.

In lunile aprilie, mai si iunie, Glu Mobile va lasa la descarcat nici mai mult, nici mai putin de opt jocuri noi, iar titlurile variaza, asa ca sigur fiecare dintre voi isi va gasi cea pe plac.

"Jocurile pe mobile are un auditoriu foarte diferit. Glu continua sa sa dezvolte si sa publice jocuri pentru un public larg si variat, dar compania creeaza si titluri ceva mai puternice, pentru utilizatorii cu telefoane mai evoluate sau care sunt pur si simplu gameri inraiti", declara Frank Keeling, Managing Director of Publishing in cadrul EMEA.

La panda

Cei interesati ar trebui sa inceapa panda pe site-ul oficial al acestora si sa isi descarce jocuri. Nu se stie daca acestea sunt cu plata sau fara, dar probabil ai la dispozitie si versiuni demo sa te convingi daca vrei sa dai banii pe ele sau nu.

Ai de ales intre jocuri ca Speed Racer , Super Breakout, Race Driver : Grid, Super Political Boxing, Brain Genius 2, Get Cookin’, The Dark Knight adica Batman si Wedding Dash.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea