Stiinta & Tehnologie

Glu Mobile lanseaza Bonsai Blast pentru telefoanele cu Android

Glu Mobile, unul din cei mai mari dezvoltatori si distribuitori de continut pentru telefoanele mobile, a anuntat lansarea unui nou joc, Bonsai Blast .

Bonsai Blast este un joc de actiune cu elemente de puzzle si se va lansa exclusiv pentru terminalele care ruleaza sistemul de operare Android al celor de la Google. Tara noatra va putea sa achizitioneze jocul si sa il foloseasca, numai dupa aparitia pe piata autohtona a dispozitivelor mobile care ruleaza Android.

Doar pe piata Android

Pentru Glu Mobile, jocul reprezinta primul proiect complet dezvoltat pentru o platforma gratuita facuta pentru un telefon mobil. Totodata, Bonsai Blast va fi distribuit numai prin Android Market .

"Munca noastra pentru Android ne-a dat o oportunitate unica de a explora capabilitatile care pot fi experimentate cu o noua platforma", a declara Alex Galvagni, senior vice presedinte de productie globala si seful departementului de tehnologie in cadrul Glu Mobile.

Caracteristici

Jocul este un joc in stil "Zuma", adica utilizatorul va arunca mingi colorate intr-un sir de bile cromate. Mingile trebuie potrivite pe culori, pana cand sirul este epuizat.

Jucatorul are la dispozitie 20 de nivele pline actiune care se folosesc de ecranul tactil si accelerometrul dispozitivului. Totodata utilizatorul poate folosi bonusuri ca tuneluri, lanturi si locuri perfecte de tragere.

"Atunci cand inovatia tehnologica a lui Andoid si creativitatea dezvoltatorilor de jocuri sunt puse la un loc, experienta de joc este una noua si inedita", a mai completat Alex Galvagni.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea