Stiinta & Tehnologie

#brain genius deluxe #bonsai blast #t-mobile g1 #android market #glu mobile

Glu Mobile anunta doua jocuri pentru terminalele cu Android

Compania Glu Mobile a anuntat titlurile a doua jocuri noi pentru terminalele care ruleaza sistemul de operare Google Android.

Cei care poseda un telefon G1 pot achizitiona jocurile brain genius deluxe si Bonsai Blast prin serviciul Android Market.

Despre Bonsai Blast

Bonsai Blast este un joc de actiune cu elemente de puzzle. Stilul de joc este "Zuma", adica utilizatorul va arunca mingi colorate intr-un sir de bile cromate. Acestea trebuie potrivite pe culori, pana cand sirul este epuizat.

Jucatorul are la dispozitie 20 de nivele pline actiune care se folosesc de ecranul tactil si accelerometrul dispozitivului. Totodata utilizatorul poate folosi bonusuri ca tuneluri, lanturi si locuri perfecte de tragere.

Despre Brain Genius Deluxe

Brain Genius Deluxe este continuarea seriei cu aceelasi nume. Utilizatorul trebuie sa treaca de o multime de teste reprezentate prin mini-jocuri de logica si nu numai. Ca si in cazul lui Bonsai Blast, Brain genius Deluxe se foloseste de ecranul tactil al terminalului si al acceleromentrului din dotare.

Utilizatorul are la dispozitie 24 de nivele pline de exercitii pentru minte. Totodata efectele grafice sunt foarte bune fiind imbunatatite pentru rezolutie HVGA a ecranuluilui T-Mobile G1 .

Primii pe Android


Glu Mobile sunt primii dezvoltatori de continut pentru telefoanele mobile care lanseaza jocuri pentru terminalul T-Mobile G1 care are sistemul de operare Android.

"Munca noastra pentru Android ne-a dat o oportunitate unica de a explora capabilitatile care pot fi experimentate cu o noua platforma", a declara Alex Galvagni, senior vice presedinte de productie globala si seful departementului de tehnologie in cadrul Glu Mobile.

Tara noatra va putea sa achizitioneze jocul numai dupa aparitia pe piata autohtona a dispozitivelor mobile care ruleaza Android.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea