Stiinta & Tehnologie

Glu lanseaza Get Cookin' pentru telefoanele Sony Ericsson

In mod normal, cand un joc se lanseaza o face pentru toate telefoanele mobile in general, dar uite ca se poate si altfel.

In cadrul conferintzei JavaOne 2008, Glu Mobile Inc. unul din cei mai mari distribuitori de jocuri pentru dispozitivele mobile a anuntat jocul Get Cookin'.

Pentru Sony Ericsson

Jocul va fi intordus pe noile telefoane Sony Ericsson care dispun de tehnologia Mobile Communications AB. Glu Mobile a creat un joc se va folosi de acest fapt, iar utilizatorul va trebui sa se foloseasca de o serie de gesturi cat si de butoanele telefonului pentru a gati cat mai bine.

Si uita asa au reusit Glu Mobiles sa mai "pipereze" putin bucatatia telefoanelor mobile. Dupa cum am spus si mai devreme, actiunea jocurului se va desfasura in bucatarie, unde jucatorul trebuie sa foloseasca ingrediente, mirodenii , retete si metode diferite pentru a crea cele mai traznite mancaruri.

Get Cookin' a vazut lumina zilei la Las Vegas

Jocul a fost aratat lumii pentru prima data in cadrul show-ului de la Las Vegas si testat pe telefoanele Sony Ericsson W910i. Jocul folosea tehnici de miscare specifice pentru a completa mese virtuale.

"Senzorii de miscare de la Sony Ericsson ne-a lasat sa incorporam o provocare mult mai autentica si adevarata in acest joc. Totodata, am reusit sa creeam o noua dimensiune pentru telefoanele mobile. Pentru ca am putut sa ne folosim de aceasta tehnologie, am avut puterea sa aprofundam experienta de joc, acest lucru din urma reusind sa dea fanilor noi metode de joc", declara Jill Braff, vice presedinte senior de distributie globala a Glu Mobile.

Jocul se va lansa in luna iunie si va fi disponibil prin mai multi operatori de telefoanie mobila din lume.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea