Stiinta & Tehnologie

# ghid produse inteligente #produse inteligente #produse

Ghidul produselor inteligente pentru anul 2020! Tu le ai?

2020 este anul in care inovatia va juca un rol important in toate aspectele vietii nostre. Produse inteligente care au la baza tehnologii de ultima ora se lanseaza aproape in fiecare zi, multe dintre acestea avand drept scop usurarea vietii oamenilor. Sunt multe produse noi disponibile pe piata, de la aparatura performanta, la jucarii inteligente, ustensile smart pentru gatit, pentru somn sau obiecte care aduc confort si noutate in viata animalelor de companie. Iata un mic ghid al produselor inteligente pentru anul 2020. Daca inca nu le-ai achizitionat, mai ai timp sa le treci pe lista de dorinte pentru acest an.

Hamac pentru pisici

Pisica ta merita tot ce este mai bun, iar cand aceasta adora sa leneveasca la caldura, atunci un hamac special conceput pentru aceste feline este cadoul ideal pe care i-l poti face. Hamacul se instaleaza pe calorifer, devenind astfel locul preferat de animalului tau de companie in lunile de iarna, in care se va bucura de caldura si confort.

Cana inteligenta cu amestecare automata

De acum nu va mai fi nevoie sa cauti prin arsenalul de linguri si lingurite, pentru a ajunge sa iti prepari rapid cafeaua de dimineata. Acum exista Self Mug, cana inteligenta care iti prepara cafeaua sau ceaiul printr-o simpla apasare de buton, fara sa fie nevoie sa mai folosesti o lingurita pentru a amesteca.

Masca audio pentru somn

Daca iti place sa asculti muzica inainte de a adormi sau vrei sa te relaxezi in timpul zborului cu avionul ascultand muzica masca audio pentru somn cu sistem Bluetooth este solutia ideala pentru aceste momente in care doresti sa te deconectezi de la lumea din jur si sa asculti melodiile preferate. Masca are o autonomie de peste 15 ore si este compatibila cu o gama diversa de dispozitive.

Aparat pentru verificat ouale Ovoscop

Verificarea oualor cu ovoscopul este foarte importanta cand vine vorba de observarea dezvoltarii embrionare la nivelul acestuia. Acest aparat este destinat numai pentru verificarea initiala a oualor ce urmeaza apoi sa ajunga in clocitoare si a stadiului de dezvoltare al oualor pe parcursul incubarii.

Casca bluetooth pentru traduceri si apeluri

Casca Bluetooth Peiko usureaza mult munca cand vine vorba de traduceri sau efectuarea de apeluri. Casca se utilizeaza cu ajutorul unei aplicatii. Modul traduceri suporta 25 de traduceri in limbi straine precum: engleza, japoneza, coreeana, rusa, franceza, thailandeza, germana, italiana, araba, spaniola, daneza, suedeza, finlandeza, olandeza, turca, portugheza, ceha, maghiara, poloneza, hindi, indoneziana, greaca, romana, chineza, cantoneza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea