Stiinta & Tehnologie

#geneva #meriva #opel

Geneva 2010: Opel a lansat noul Meriva

La doi ani de la aparitia sub forma de concept a lui Meriva , Opel a dezvaluit recent la Geneva cea de-a doua generatie a modelului.

Monovolumul beneficiaza de ceea ce Opel numeste "FlexDoors", usi care se deschid la 84 de grade, oferind mai mult loc pentru pasageri la intrare si iesire. Pilonii standard A B mentin rigiditatea sasiului intaresc rigiditatea la impactele laterale.

In interior, Meriva se continua cu scaunele din spate "FlexSpace",care pot fi mutate intr-o varietate de directii pentru a imbunatati spatiul pentru pasageri.

In fata, o consola "FlexRail" permite pasagerilor din fata sa -si organizeze compartimentele de depozitare. De asemenea, este disponibil si un compartiment de bagaje pentru transport de biciclete numit "FlexFix."

Toate motoarele disponibile sunt turbo, varind ca putere intre 75 – 140 CP. Transmisiile disponibile includ versiuni manual cu cinci si sase trepte, precum si o cutie de viteze automata . Opel va oferi, de asemenea, o versiune eficienta ecoFLEX .

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea