Stiinta & Tehnologie

#ononizare #generator de ozon

Generatorul de ozon: ce avantaje ai cu ozonizare?

Atunci cand ne dorim un ambient cu un aer cat mai curat si mai sanatos, ne gandim la toate mirosurile neplacute din spatiile inchise. Care este cea mai optima solutie pentru indepartarea acestora pe termen lung? Ozonizarea, bineinteles!

Iata care sunt principalele mirosuri pe care acest tratament purificator al aerului le poate indeparta:

  1. Mirosul de tigari, fie ca vorbim despre spatii in care se fumeaza ocazional, fie in cele cu miros greu
  2. Mirosul de transpiratie din salile de sport
  3. Mirosul de mucegai
  4. Mirosurile produse de animalele de companie, mai ales in cabinete veterinare si adaposturi
  5. Mirosul de igrasie
  6. Mirosul specific spatiilor inchise – camari sau depozite
  7. Mirosul din toaletele publice
  8. Mirosurile de mancare, mai ales din restaurante si zonele unde se gateste intens
  9. Mirosul de gunoi
  10. Mirosurile grele – vopsea, uleiuri

Cum functioneaza ozonizarea? Procesul este simplu – se folosesc generatoare de ozon proiectate special pentru fiecare necesitate, fie ca este vorba despre generatoare casnice cu concentratie scazuta, fie ca vorbim despre generatoare industriale care aplica tratament tip soc, ce necesita timp pentru aerisire inainte ca spatiul sa fie sigur pentru utilizarea umana si animala. Moleculele de ozon neutralizeaza factorii contaminatori precum bacteriile, virusurile si microorganismele, eliminandu-le si lasand un aer curat, steril si proaspat.

Specialistii de la Ozonfix.ro ofera atat generatoare, cat si sfaturi si informatii profesioniste, atat pentru uzul casnic cat si pentru cel industrial. Mai multe detalii pot fi consultate aici: www.ozonfix.ro.

Ozonizarea este cea mai optima metoda de igienizare si sterilizare a spatiilor, luptand atat impotriva mirosurilor grele, cat si impotriva factorilor care le produc. Avantajul este ca nu se folosesc substante chimice, astfel ca procesul este atat sanatos, cat si prietenos cu mediul. Acest lucru este benefic mai ales persoanelor cu sensibilitate ridicata la substante, cu alergii sau cu afectiuni respiratorii.

Ozonul intra chiar si in spatiile dificile, acolo unde curatarea manuala nu poate fi efectuata corespunzator, precum pereti, tavan, spatiile dintre placile de parchet, crapaturile din pereti si alte materiale poroase si textile. Astfel, curatarea este una temeinica si aerul este purificat si sterilizat in profunzime, oferind o alternativa mult mai buna curatarii chimice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea