Stiinta & Tehnologie

#barack obama #chevrolet #volt #general motors

General Motors mareste productia Volt

General Motors a anuntat decizia sa de a mari capacitatea de productie pentru noul Volt cu 50%, de la 30.000 de la 45.000 de unitati in 2012, pe fondul interesului manifestat de clienti.

Anuntul a fost facut in timpul vizitei presedintelui Barack Obama la uzina din Detroit-Hamtramck. Presedintele SUA a incercat noul Chevrolet Volt pret de putin peste 10 metri.

Hibridul american va fi disponibil intai in California, New York, Michigan, Connecticut, Texas, New Jersey si Washington DC, la un pret de 41.000 de dolari.

Chevrolet Volt este un E- REV (Extended-Range Electric Volt), un hibrid plug-in care propune o tehnologie noua. Acesta este pus in miscare de un singur motor, electric, unitatea traditionala pe benzina sau Ethanol 85 fiind utilizata exclusiv pentru a genera electricitate pentru a incarca bateria.

Volt ofera o putere de 150 CP si o viteza de top de 161 km∕ora. Pentru ca electricitatea furnizeaza cuplu imediat, acceleratia este extrem de rapida, ajungand de la 0 la 100 km/ora in numai 8,5 secunde.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea