Stiinta & Tehnologie

Garmin nuvifone - o noua experienta de navigare si comunicare

Garmin International, divizie a Garmin Ltd. si unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de dispozitive GPS, a anuntat patrunderea pe piata de telefonie mobila cu modelul nüvifone, un dispozitiv all-in-one , subtire si stralucitor menit sa combine functiile unui telefon premium , accesul la Internet si sistemul premium de navigare de la Garmin. Nüvifone constituie o realizare admirabila in ceea ce priveste functiile, designul si functionalitatea, fiind conceput sa transforme modul in care oamenii se conecteaza, comunica si navigheaza.

Nüvifone este un telefon mobil care are o gama bogata de functii avansate, dar totusi foarte accesibile. Dispozitivul touchscreen integral este primul de acest fel care reuneste un telefon mobil 3,5G cu un browser de Intenet, transfer de date , mesagerie personala si functii de navigare personala intr-un singur dispozitiv. Cand este pornit, ecranul touchscreen de 3,5 inchi dezvaluie trei icoane mari – “Apelare,” “Cautare,” si “Vizualizare harta” ce ii permit utilizatorului sa acceseze usor functiile telefonului.




Cititi continuarea in PCWorld




Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea