Stiinta & Tehnologie

#q3 2009 #amanare #sistem de navigatie #gps #telefon mobil #nuvifone g60 #asus #garmin

Garmin-Asus Nuvifone G60, amanat din nou

Data de lansare a telefonul Garmin-Asus Nuvifone G60 a fost amanata din nou. Initial se anuntase ca telefonul va fi disponibil din prima jumatate a lui 2009.

Recent compania a facut public faptul ca terminalul Garmin Nuvifone si-a amanat lansarea spre sfaristul anului 2009.

Detalii tehnice

Toate modelele Garmin-Asus Nuvifone vor dispune de acelasi design al originalului Nuvifone. Modelul original Garmin Nuvifone ce a fost anuntat in 2008 va fi re-branduit Garmin-Asus Nuvifone G60.

Functionalitatea LBS este punctul forte al seriei Garmin-Asus. Printre multe altele, aceasta va oferi directionari pas cu pas, navigare cu asistenta vocala, functii regasite in sistemele de navigatie high-end Garmin. Telefonul va dispune de harti preincarcate si milioane de puncte de interes ce permit soferilor sa gaseasca adrese, numele locului sau al cladirii. In plus, Nuvifone include acces direct la puncte de interes online prin cautarea prin internet.

Cauza amanarii

Se pare ca telefonul Garmin-Asus Nuvifone nu este pregatit pentru o lansare pe piata pentru ca se afla in continuare in teste si procese de certificare. Printre altele, presedintele Garmin Cliff Pemble a declarat ca este destul de greu sa realizezi un terminal de la 0 bazat pe sistemul de operare Linux.

"Alianta permite companiilor Asus si Garmin sa-si uneasca fortele pentru a oferi solutii de telefonie mobila care sa tinteasca designul de top si calitatea superioara. Prin aceasta alianta, companiile noastre vor continua sa produca inovatii ce simplifica viata utilizatorilor. Tehnologiile create de noi ar trebui sa-i satisfaca pe consumatori si nu invers", era declaratia oficiala pe care Jonney Shih, CEO ASUSTek Computer Inc. atunci cand anunta alianta Asus si Garmin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea