Stiinta & Tehnologie

Gamevil lanseaza My Monster Pet pentru telefoane mobile

Jocurile pentru telefoane mobile sunt foarte diversificate si special facute ca sa fie in stare sa satisfaca gusturile fiecaruia dintre noi.

Nu de mult jocurile care se axau pe un game-play care consta in cresterea animalelor dragute de casa, ca pisoi si catelusi mici era considerat ceva adorabil. Dar ce se intampla daca aceste animalute sunt inlocuite cu monstrii?

Tamagotchi versiunea 2008

In acest caz avea de-a face cu un joc in genul lui My Monster Pet. Compania Gamevil din Statele Unite a anuntat recent lansarea acestui joc. Cu ceva ani in urma lumea a fost "zguduita" de un fenomen numit Tamagotchi in care utilizatorul trebuia sa aiba grija de un animal/mostru virtual.

Ei bine, grozavia de acum sare prea departe de acesta idee. Fiecare monstru in parte are sansa sa se dezvolte in 12 moduri diferite si asta depinzand de felul in care tu il ingrijesti. Ai parte cam de tot tacamul de "monster-sittin", de la actiuni simple de hranire, pana la fuga la spital cand micul monstru se imbolnaveste.

Cere grija multa

Atunci cand monstrul tau s-a plictisit trebuie sa te joci cu el, in acelasi timp avand si tu la dispozitie jocul pe care il alegi pentru mosntrul tau. Pare usor, asa-i? Dar gandeste-te ca monstrul tau va continua sa traiasca pe telefon chiar daca terminalul este inchis. Asa ca va trebui ca din cand in cand sa iti faci timp de el si sa controlezi daca are apa, mancare, e fericit, trist, bolnav si asa mai departe.

Daca vrei ca si altii sa aiba "monstruleti" ca ai tai ai posibilitea sa trimiti ouale pe telefoanele altor utilizatori. Baga de seama ca fiecare monstru e diferit si va avea o alta personalitate si va cere alte ingrijiri. Jocul este disponibil pentru descarcare pe site-ul celor de la Gamevil, dar te va costa niste bani sa-l achizitionezi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea