Stiinta & Tehnologie

Gamevil a lansat Gothic 3 – The Beginning

Gamevil este o companie deja cunoscuta noua care si-a facut de destule ori aparitia prin stirile noastre. Iata ca recent, compania de distribuire si dezvoltatoare de jocuri a facut un nou anunt.

Jocul original pentru PC-uri, Gothic, va aparea in versiunea pentru telefoane mobile, prin Gamevil. Jocul original a fost dezvoltat de catre JoWooD Productions si este un RPG, adica Role Playing Game.

La inceput a fost...

Jocatorul va incepe actiunea lui Gothic 3 – The Beginning cu 140 de ani inainte de prima serie Gothic aparuta pe piata. Eroul jocului va fi Xardas, un tanar erou, caruia zeul Innos ii cere sa ii gaseasca pe cei patru Alesi care vor aduce magia inapoi pe insula Khorinis.

Vei avea timp sa cutreieri 50 de medii inconjuratoare si harti, ai mai mult de 10 monstrii, printre care trebuie amintiti orcii, banditii si trolii sau alti jucatori ca tine, poti invata magii si vraji , colectiona armuri, diferite obiecte, sa vorbesti cu 35 de personaje "non-player" si multe, multe altele.

HandyGames dezvolta jocul

Christopher Kassulke CEO al HandyGames declara: "Suntem fericiti sa ne extindem cooperarea cu Gamevil pentru un titlu atat de extraordinar ca Gothic 3 – The Beginning. In acest fel mai multi fani vor putea sa joace acest RPG pe telefoanele lor mobile.

Kyu Lee, presedintele Gamevil USA, declara: "HandyGames este binecunoscut pentru calitatea continutului jocurilor sale. Sectorul de jocuri pentru telefoane mobile RPG este un departament care necesita imbunatatiri serioase asa ca posibilitati sunt destule. Suntem mandrii ca putem furniza un asemenea joc, dezvoltat de HandyGames".

Jocul este deja distribuit si poate fi descarcat de pe site-ul oficial Gamevil contra unei sume de bani. Din pacate Gothic 3 este disponibil momentan doar in Statele Unite ale Americii. Asteptam sa vina si la noi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea