Stiinta & Tehnologie

Gameloft lanseaza NBA Smash pentru telefoane mobile

Jocurile sportive au avut succes intodeauna indiferent pentru ce consola de joc erau dedicate. Daca jocul respectiv mai avea si cateva nume celebre din sport, succesul era garantat.

Ce se intampla atunci cand doua nume mari se alieaza? Raspunsul este, o lansare de proportii. Asa se face ca Gameloft , una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri pentru dispoztiviele mobile, a anuntat lansarea unui nou joc sportiv.

Cum se face...

Numit NBA Smash, jocul a luat nastere in urma unui parteneriat facut intre Liga Americana de basket si Gameloft . NBA Smash isi propune sa ii va duca pe fani in lumea sportului lor preferat.

Dar sa trecem la fapte. Jocul dispune de o grafica buna, in plus are in memorie toate cele 30 de echipe de NBA prezente in liga la ora actuala, alaturi de toti jucatorii din liga. Utilizatorul are posibilitatea sa treaca prin toate incercarile unui sezon intreg de antrenamente si meciuri de-a lungul a 80 de nivele.

Daca acest gen de joc nu iti convine, ai la dispozitie cateva caracteristici unice ca "Career mode", unde poti sa iti personalizezi jucatori si echipe proprii.

Ieftin...

"NBA-ul este o liga sportiva foarte cunoscuta, notoritatea ei intinzandu-se din America de Nord pana in Europa sau Asia. Bineinteles ca suntem mandri sa luam parte la acest proiect si sa dezvoltam un joc cu marca NBA. Pentru ca am reusit sa creeam fiecare jucator din liga si sa aducem un stil de joc unic, experieta NBA Smash este mai multe decat placuta", a declarat Gonzague de Vallois, senior vice presedinte al departamentului publishing din cadrul Gameloft.

Jocul se poate procura destul de usor direct de pe site-ul oficial Gameloft, dar la descarcarea lui va trebui sa platesti o suma mica de 2,6 euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea