Stiinta & Tehnologie

#promovare #carcasa #HTC One #Galaxy S4 #designul unibody

Galaxy S4, atacat de HTC

Dupa iPhone, si HTC isi propune sa promoveze mai intens produsele sale si sa atace Samsung Galaxy S4.

Benjamin Ho, Chief Marketing Officer al HTC, sustine ca intre noul Galaxy S4 si varianta anterioara, S3, nu exista nicio diferenta vizibila. "Au pastrat carcasa din plastic si singura modificare considerabila este la nivel de dimensiune a ecranului - noul Galaxy de la Samsung paleste in comparatie cu designul unibody din aluminiu al HTC One", a declarat reprezentantul HTC.

Acesta a mai mentionat ca HTC One este cea mai buna alegere pentru acei utilizatori care isi doresc tehnologie de varf si un design premium.

HTC One a fost prezentat oficial in Romania in data de 14 martie si urmeaza sa apara pe piata la jumatatea lunii aprilie, chiar mai repede decat Samsung Galaxy S4.

Pretul smartphone-ului HTC One va fi de aproximativ 600 de euro (pret fara abonament).

Mihai Nodea, seful HTC Romania si Moldova, a mentionat ca strategia de marketing a producatorului urmeaza sa fie mai agresiva incepand cu aceasta noua lansare. Aceasta este o masura necesara, deoarece s-a intamplat de multe ori ca produsele HTC, desi excelente, sa ramana in umbra din cauza lipsei promovarii corespunzatoare.

Sursa foto: cnet.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea