Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #smartphone #samsung galaxy #iphone 4s #samsung galaxy nexus

Galaxy Nexus, mai performant decat iPhone 4S la navigarea pe internet

Testele Benchmark realizate recent arata ca Galaxy Nexus, noul telefon de top cu Android, bate din punct de vedere al performantelor la navigarea pe internet . Potrivit CNET, iPhone 4S se dovedeste a fi totusi mai bun decat Galaxy Nexus la alte capitole.

Google Galaxy Nexus este de departe cel mai bun telefon mobil din punct de vedere al performantelor pe partea de navigare pe internet , depasind clar terminalul celor de la Apple, iPhone 4S, scrie CNET, care a si realizat testele. In timp de Galaxy Nexus obtine un punctaj de 98272 in testele realizate cu Rightware BrowseMark, iPhone 4S atinge doar 87841 de puncte. Cele doua smartphone-uri sunt urmate in clasament de Motorola Droid RAZR (85271 puncte) si (55144 puncte).

Performantele Galaxy Nexus sunt impulsionate de noul sistem de operare, Ice Cream Sandwich - Android 4 .0, potrivit CNET.

Totusi, iPhone 4S ramane cel mai bine dotat smartphone la capitolul performante grafice, dupa cum arata aceleasi teste. Cel mai recent telefon al Apple obtine in GLBenchmark 2.1 un punctaj de 73,1, in timp ce Galaxy Nexus a inregistrat doar 29,3 puncte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea