Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #multi-touch #samsung galaxy nexus

Galaxy Nexus are probleme cu multi-touch-ul (video)

Aproape ca niciun device mobil lansat in ultimul an nu a fost, suta la suta, pus la punct la capitolul software, in momentul intrarii pe piata. Se intampla acelasi lucru si cu Galaxy Nexus, cel mai asteptat telefon din 2011 si care are o serie de probleme cu functionalitatea multi-touch -ului, scrie GSMArena.

La o luna dupa lansarea oficiala a celui mai asteptat telefon de la sfarsitul acestui an, Galaxy Nexus, utilizatorii au inceput sa raporteze probleme legate de functionalitatea ecranului device-ului. Problema este in mod evident generata de un bug software, in conditiile in care ea dispare daca ecranul terminalului este inchis si redeschis . Problema reclamata de multi utilizatori de Galaxy Nexus a fost descoperita in anumite aplicatii si se manifesta prin imposibilitatea folosirii functiei multi-touch.

Odata aparuta aceasta deficienta, ea persista si in celelalte aplicatii deschse ulterior, iar singurul "remediu" este inchiderea ecranului (sleep) si redeschiderea lui. Din cate se stie pana acum, problema a fost deja rezolvata in update-ul 4.0.3 al Android Ice Cream Sandwich .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea