Stiinta & Tehnologie

#telefon #fujitsu # telefon pentru doamne # arrow kiss f-03d

Fujitsu lanseaza un telefon pentru doamne - Arrow Kiss F-03D

Fujitsu lanseaza, in Japonia, un telefon dedicat publicului feminin. Este vorba despre terminalul , care vine la pachet cu o serie de aplicatii menite sa captiveze doamnele si domnisoarele, scrie Engadget.

Fujitsu Arrow Kiss F-03D are preinstalate o serie de aplicatii care vor fascina publicul feminin: Beauty Body Clinic, Karada (ofera sfaturi pentru pentru pastrarea unui tonus ridicat) si alte aplicatii destinate nutritiei corecte etc.

Chiar daca este un telefon dedicat publicului feminin, iar designul tradeaza din start acest lucru, Arrow Kiss F-03D este dotat cu un procesor puternic de 1,4 GHz ( Qualcomm MSM8255), un ecran de 3,7 inci cu rezolutie (800x480) si o camera de 8,1 MP.

Terminalul Fujitsu ofera si functie de portofel mobil si, mai mult decat atat, are un sistem de incarcare wireless. Telefonul va deveni disponibil prin NTT DoCoMo, in data de 25 noiembrie. Deocamdata producatorul nu a facut public pretul la care va fi vandut Arrow Kiss F-03D.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea