Stiinta & Tehnologie

#teste #safrane #renault

FOTOSPION - Noul Renault Safrane, scos la teste de inginerii francezi

Automarket va prezinta primele fotografii -spion in care apare viitorul Renault Safrane . Modelul va inlocui in gama Renault Vel Satis si, probabil, Laguna.

Unul dintre cele mai asteptate modele Renault ale urmatorilor ani a iesit la "incalzire", fiind testat de inginerii marcii franceze. Noul model, care dupa toate probabilitatile va reinvia traditia numelui Safrane , a fost surprins de fotografii care pandesc viitoarele modele care vor iesi pe piata pentru prima data de la debutul zvonurilor legate de acesta.

Conform unor informatii aparute pe piata, Renault si-a schimbat intre timp optica in privinta noului model care va reprezenta gama in lupta cu marcile germane, Safrane urmand sa inlocuiasca nu doar Vel Satis, ci si Laguna, model considerat un semiesec de piata. Renault ar face astfel aceeasi miscare pe care Peugeot a facut-o cu viitorul 508, model care le inlocuieste atat pe 407, cat si pe 607.

Asa cum presa internationala sugera, noul Renault Safrane va fi bazat pe platforma lui Samsung SM5 , model produs de partenerii Renault din Coreea de Sud. Este foarte probabil ca Renault Safrane sa fie produs astfel chiar in Coreea, acesta fiind al doilea model international produs de Renault in aceasta tara dupa SUV-ul Koleos.

Vestea buna este ca, in virtutea intelegerii de data recenta dintre Renault si Daimler, noul Safrane ar putea sa primeasca unele dintre motoarele cu patru si sase cilindri Euro 5 si Euro 6 dezvoltate de Mercedes.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea