Stiinta & Tehnologie

Ford Suport devine Road Support

Dupa doi ani de succes Ford Suport devine Road – noua denumire a serviciului de oferit de reteaua accentueaza disponibilitatea acestuia pentru posesorii tuturor marcilor. Sloganul noului serviciu este “Road Support , noul tau partener de drum”.

Serviciul de asistenta rutiera Ford Suport, oferit de reteaua Romcar in colaborare cu Motor Assistance, va trece printr-un proces de schimbare a identitatii si se va transforma in Road Support, incepand cu data de 22 aprilie 2008.

“Road Support este o denumire ce reflecta mai bine tipul si adresabilitatea serviciului pe care il oferim. Inca de la inceputFord Suport a fost gandit pentru a veni atat in sprijinul clientilor Romcar cat si al posesorilor altor marci de autovehicule, pe parcurs serviciului impunandu-se in preferintele publicului datorita promptitudinii si calitatii interventiilor”, a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.

Programul de asistenta rutiera Road Support va continua sa isi imbunatateasca permanent modalitatea de actiune, Romcar fiind determinat sa il aduca la noi standarde de eficienta adaptandu-l cat mai bine nevoilor clientilor Ford si nu numai. De aceea, in 2008 serviciul va suplimenta numarul de platforme/echipaje de interventie, pentru a mentine durata optima de rezolvare a solicitarilor(maxim 1h 30’ de la primirea apelului in functie de zona, ora, trafic s.a).

Road Support va oferi in continuare servicii de asistenta tuturor solicitantilor, indiferent de marca autovehiculului detinut. Posesorii de automobile Ford a caror defectiune se datoreaza unor probleme de garantie beneficiaza gratuit de acest serviciu iar pentru solicitantii inscrisi in programul Road Support tarifele sunt speciale. In program sunt inclusi atat posesorii de autoturisme Ford achizitionate incepand cu luna ianuarie 2006, a caror garantie este de 4 ani pentru autoturisme si 2 ani pentru autoutilitare , cat si posesorii de card de identificare Road Support obtinut pentru autovehiculele rulate.

Serviciul se desfasoara la nivel national 24 de ore din 24, in derularea acestui program fiind implicata intreaga retea de distributie a Romcar. Pentru sprinjinul tehnic necesar solutionarii cat mai rapide a defectiunilor prezentate de masinile transportate in service de catre echipajele Road Support, Ford dispune de 30 de reparatori autorizati.

Succesul programului este subliniat de faptul ca numarul de cereri de interventie din partea posesorilor de autovehicule alta marca decat Ford a crescut de la un an la altul, astfel ca in 2007 s-au inregistrat 6.232 de interventii, de trei ori mai mult decat in 2006. Din puct de al tipului de interventie, mai mult de 90% au fost tractari, in timp ce restul solicitarilor au fost depanati la locul incidentului.

Fiecare persoana ce va opta pentru serviciile oferite prin Road Support va primi ca si pana acum un card de identificare, personalizat cu datele sale si ale autovehiculului achizitionat. Acest card va fi eliberat dupa livrare pentru clienti noi sau la inscrierea in program, pentru posesorii de autovehicule rulate. Noul program de asistenta rutiera Road Support va putea fi apelat la aceleasi numere de telefon – 021.410 70 70; 0748 299 996; 0726 299 996 – si va functiona dupa aceleasi principii ca si Ford Suport.

“Road Support isi mentine asadar caracteristicile de baza, insa evolueaza punand la dispozitia clientilor un grad sporit de profesionalism si o eficienta vizibila a procedurilor de interventie. Acest program de asistenta rutiera s-a dovedit o componenta importanta a serviciului post-vanzare si un sprijin real pentru toti conducatorii auto, indiferent de marca masinii pe care o detin”, concluzioneaza Catalin Gavra, director general Romcar.

modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea