Stiinta & Tehnologie

#ford #masini second-hand

Ford second hand la preturi imbatabile

Un element esential atunci cand se achizitioneaza o masina, fie ea rulata sau model nou, este stabilirea necesitatilor reale de utilizare, o decizie care influenteaza in mod categoric si alcatuirea bugetului. In ultimii ani, numerosi soferi selecteaza un model Ford second hand pentru utilizari diverse, atat ca masina de familie, cat si ca prim autoturism sau masina dedicata activitatilor profesionale.

Ford second hand de vanzare prin programe personalizate de finantare - Avantajele colaborarii cu Leasing Automobile

Pe langa confortul achizitionarii rapide, dar sigure, atunci cand se opteaza pentru colaborarea cu dealerii autorizati, clientii au posibilitatea de a accesa una dintre formele de finantare oferite de acestia.

Preocupati de problemele financiare pe care le intampina clientii atunci cand doresc sa achizitioneze auto rulate, reprezentantii Leasing Automobile cerceteaza permanent si ofera solutii avantajoase pentru ca acestia sa nu resimta brusc investitia intr-un autoturism.

Astfel, de-a lungul anilor, Leasing Automobile a dezvoltat relatii solide cu firme financiare specializate, renumite pentru serviciile bancare de calitate (BT Leasing, Reiffeisen Leasing, Idea Leasing, Garanti Leasing, Cetelem, Tiriac Leasing, BRD Leasing, Impuls Leasing), care ofera solutii personalizate in functie de cererile clientilor solicitanti.

Avantajele oferite de Leasing Automobile la accesarea programelor de finantare

  • Consultanta si furnizarea informatiilor necesare pentru completarea dosarului de solicitare a tipului de finantare;
  • Optiuni disponibile pentru persoane fizice (creditul auto) si pentru persoanele juridice (leasing financiar);
  • Documentatie prezentata concis pe website-ul companiei;
  • Finalizarea dosarului de leasing in cel mult o zi (24 ore);
  • Conditii de acordare simple, comune ambelor tipuri de finantare: avans (15-50% platita de compania bancara dealerului, deductibila sub forma ratelor periodice, calculate de catre reprezentantii LeasingAutomobile in prezenta clientilor solicitanti); contract incheiat pe o perioada cuprinsa intre 1-5 ani, in functie de preferintele si necesitatile clientilor beneficiari;
  • Transport gratuit si predarea la cheie a masinii rulate la domiciliul clientilor.

Schimburi auto facilitate de Leasing Automobile - Ford second hand prin programul BuyBack

Pe langa asistenta gratuita oferita in legatura cu alegerea programelor personalizate de leasing, compania Leasing Automobile faciliteaza si incurajeaza schimburile auto, atunci cand detineti o masina in stare buna, care poate fi evaluata pentru o suma utila la achizitia unei masini rulate mai performante.

Acum, LeasingAutomobile reinventeaza aplicarea pentru inscrierea in acest program, clientii trebuind doar sa acceseze meniul prezent pe site (sectiunea Schimburi Auto) si sa completeze formularul creat pentru acest serviciu.

Se vor completa datele masinii pe care doriti sa o integrati in program, dupa care va trebui sa atasati poze calitative si clare cu aspectul masinii.

In cadrul acestui program sunt accesibile toate modelele Ford second hand, precum si alte auto rulate la preturi competitive.

Toate modelele diferitelor marci de masini pot fi vizualizate in catalogul online, ce este actualizat constant, sau pot fi vizualizate intr-unul dintre cele doua parcuri auto, din Arad sau Galati.

Cele doua parcuri sunt dotate cu o varietate de masini de calitate, astfel incat clientii nu trebuie decat sa isi stabileasca prioritatile, bugetul si sa isi exprime preferintele in materie de culoare, motorizare, marca, facilitati etc.

Nu ezitati sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii celor doua parcuri auto leasingautomobile.ro din Romania:

Contact Showroom Galati

Telefon: 0741.414.488

Mail: office@leasingautomobile.ro

Contact Showroom Arad

Telefon: 0741.414.466

Mail: officearad@leasingautomobile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea