Stiinta & Tehnologie

#crown victoria #ford #police interceptor

Ford Police Interceptor se lanseaza in 2011

Producatorul american de autoturisme Ford a anuntat ca va dota serviciul de politie cu un nou model de masina.

Ford police interceptor va inlocui linia actuuala de autovehicule folosite de fortele de politie americane, Crown Victoria .

Ford Taurus

Desi nu a fost confirmat oficial, este posibil ca seria de masini Ford Police Interceptor sa se bazeze pe modelele deja existente, Ford Taurus. Reprezentantii companiei producatoare au mai declarat ca la inceputul lui 2010 vor face oficiale detaliile tehnice complete ale noi linii.

Totodata, in aceeasi perioada, cei de la Ford planifica si o campanie de informare despre noile modele si unde vor fi distribuite noile masini, dar vor anunta si care va fi metoda de inlocuire a modelelor Crown Victoria cu noul produs.

Specificatii tehnice

In prezent, datele despre noul Ford Police Interceptor sunt putine. Se stie ca masina va fi dotata cu un motor central SOHC V8 de 4,6 litri capabil sa va dezvolte 250 de cai putere si cuplul motor de 297 Nm.

Reprezentantii producatorului american au mai precizat ca modelul mai dispune de usi anti-glont care rezista la aproape toate tipurile de gloante folosite de politie. Printre dotarile masinii se numara dispozitive anti- incediu si cauciuri de rezerva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea