Stiinta & Tehnologie

#pret de vanzare #romania #ford kuga

Ford Kuga disponibil in Romania

Ford Kuga poate fi achizitionat acum si din Romania la un pret de pornire de 20.000 de euro

Cel mai mic crossover Ford a fost lansat joi pe piata din Romania, cu trei luni mai devreme decat termenul initial. Momentan, masina are o singura motorizare: 2 litri diesel de 136 CP.

Noul SUV compact dispune atat de tractiune fata, cat si de tractiune intregrala si, deocamdata, de o singura motorizare. Propulsorul diesel de 2 litri dezvolta 136 de cai-putere si un cuplu motor maxim de 320 de Newton-metri. Viteza maxima este de 182 de kilometri pe ora, iar acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 10,6 secunde.

Potrivit datelor producatorului, consumul mixt de carburant este de 6,4 litri la 100 de kilometri pentru modelul cu tractiune integrala. Consumul urban este de 8,1 litri, iar cel extraurban de 5,4 litri. Emisiile de dioxid de carbon se cifreaza la 169 de grame pe kilometru. In a doua jumatate a anului viitor va fi lansat si un motor pe benzina de 2,5 litri de 200 de cai-putere.

Dimensiunile masinii sunt de 4,44 metri in lungime, in timp ce latimea masoara 1,84 metri, iar inaltimea ajunge la 1,67 metri. Garda la sol este de18,8 centimetri. Spatiul de depozitare este de 360 de litri. Volumul portbagajului poate fi marit pana la 1.355 de litri, prin rabatarea banchetei spate.

Exista doua variante de echipare denumite Trend si Titanium. Preturile de baza, fara optionale sau TVA, incep de la 20.350 de euro, respectiv 23.350 de euro. Modelul Kuga va avea de infruntat concurenti puternici in segmentul sau, precum Nissan Qashqai si Volkswagen Tiguan .

Cititi continuare in Cotidianul

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea