Stiinta & Tehnologie

#statul roman #romania #ford

Ford isi mentine angajamentul fata de Romania

Luni a avut loc o intalnire extrem de interesanta la Cotroceni, intre vicepresedintele executiv ford motor company si presedinte pe Ford Europa – John Fleming – si Traian Basescu si Emil Boc.

In cadrul acestei intalniri, John Fleming a intarit angajamentul Ford fata de Romania si a explicat ca, in ciuda crizei economice, Ford isi va continua planurile la uzina din Craiova, precum si ca va mentine locurile de munca.

De asemenea, Fleming a prezentat rezultatele procesului de post-privatizare si restructurare a Ford Romania , precum si obiectivele urmarite in continuare de Ford in tara noastra, dupa cum reiese din comunicatul de presa al Administratiei Prezidentiale.

Tot luni, Ford Romania a dat startul productiei modelului Ford Transit Connect la uzina din Craiova, odata cu deschiderea celei mai noi si mai evoluate din punct de vedere tehnic vopsitorii din Europa, la aceeasi fabrica.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea