Stiinta & Tehnologie

#preturi #romcar #romania #coupe #cabrio #ford focus cc #lansare

Ford Focus CC a fost lansat in Romania

Modelul Focus CC (coupe - cabriolet) a fost lansat in Romania de catre importatorul marcii Ford in tara noastra. Vehiculul este disponibil cu doua motorizari pe benzina si una diesel, la preturi cu TVA cuprinse intre 25.000 si 31.400 euro, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, directorul de vanzari al Romcar, Dragos Magdalina.

Galerie foto cu Ford Focus CC

Tinta de vanzari pentru acest an este de 30 de unitati Focus CC, model disponibil in Romania din luna octombrie in versiunile de echipare Sport si Titanium.

"Focus CC vine in intampinarea asteptarilor publicului pasionat de acest segment (de masini decapotabile), completand gama de modele Ford care urmeaza designul kinetic. Desi concurentii directi ai Coupe Cabriolet-ului Ford au un avantaj in ceea ce priveste momentul aparitiei pe piata, suntem increzatori in performantele si in raportul calitate-pret pe care il punem la dispozitia clientilor prin acest model", a spus Magdalina.

Motorul de baza pe benzina dezvolta 100 de CP dintr-o cilindree de 1,6 litri, iar cel de-al doilea propulsor pe benzina are 145 CP si un motor de 2 litri. Singura motorizare diesel dezvolta 136 CP dintr-o cilindree de 2 litri.

Principalii concurenti ai lui Ford Focus CC sunt Volkswagen Eos, Opel Astra TwinTop si Renault Megane CC .


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea